About Me

My photo
" saya adalah saya . awak adalah awak . saya adalah seorang perempuan . awak adalah seorang lelaki . saya punya impian tersendiri . awak juga ada impian kan ? saya nak capai impian saya . awak nak capai impian awak . sekarang saya disini , awak disana . di kesempatan akan datang saya dan awak akan dipertemukan . jumpe nanti ! " "Sepasang kasut saya hilang sebelah , tapi saya pasti satu hari nanti saya akan jumpa kasut yang hilang itu - Awak "

alert

Pemilik blog ini sangat cuai ketika memandu keyboardnya . Oleh yang demikian , sebarang TYPO adalah amat dikesali . Kelajuan memandu adalah tahap 240 km/j . Segala kesalahan adalah amat dikesali . Sekian .

Friday, March 21, 2014

HARI SABTU

Assalamualaikum . Kite berjumpe lagi hari nie .

First of all , nak kecoh sikit la . Hari ni iols cuti . Memandangkan cuti sekolah , iols apply cuti lame sikit . Sekali apply 2 hari . So lepas tambah tolak darab bahagi , jumlah keseluruhan cuti ialah 4 hari . Tak rase gembira ke ? Mestilah sorak sakan woi ! Lame gile ! release tension lah kejap . Plan tak kemana pun , janji tak datang keje dah cukup buat melupakan kerja sementara . Alhamdulillah .

Ok , first starting cuti ni dah memacam perancangan . Tapi buat ke tidak itu belum pasti . Tungguuu . hehe

Sabtuday ,
Basuh moto done . Kemas rumah done , DIY cardboard pun done . So almost the time mase dah banyak buat keje . Kene fikir pulak nak kemas baju baju yang belambak , tudung tudung yang haru biru lipatan dia , dengan nak gosok baju kerja lagi . kemas dokumen yang sepah sepah . perghhh memacam karangan dalam kepala ni . Ha ! nampak tak kerajinan gadis ni ? Korang tak terpikat ke ? ahaha *abaikan perangai over*

Last thing wanna to share is . Dont disturb me while im in holiday mood ! Sorry .