About Me

My photo
" saya adalah saya . awak adalah awak . saya adalah seorang perempuan . awak adalah seorang lelaki . saya punya impian tersendiri . awak juga ada impian kan ? saya nak capai impian saya . awak nak capai impian awak . sekarang saya disini , awak disana . di kesempatan akan datang saya dan awak akan dipertemukan . jumpe nanti ! " "Sepasang kasut saya hilang sebelah , tapi saya pasti satu hari nanti saya akan jumpa kasut yang hilang itu - Awak "

alert

Pemilik blog ini sangat cuai ketika memandu keyboardnya . Oleh yang demikian , sebarang TYPO adalah amat dikesali . Kelajuan memandu adalah tahap 240 km/j . Segala kesalahan adalah amat dikesali . Sekian .

Friday, March 7, 2014

ATIQAH SAYUTI

DEAR atiqah ,


selamat hari ulang tahun anda yang ke ** tahun . semoga segala urusan dipermudahkan semuanya . semoga berjaya mengejar cita cita dan semoga dapat genggam segulung ijazah seperti yang dirancang . 

Jom kite recap balik kenangan kite .

Mase memula kenal macam biase lah memalu sikit kan . perangai cover cover lagi . tapi lelame kepala boleh masuk kejap je kite dah boleh tayang perangai sebenar kan ? so tak payah nak hipokrit bagai . perangai sebenar lagi best . so tak de selindung lagi best . 

Kite pegi kelas balik kelas sesame . nak pegi tapau makanan kat belakang pun kadang nak same . sebab tuh kite sehati sejiwa kan . naseb lebeh baik sebab kite asal dari negeri yang same and kite diploma dari kos yang same . at least kite same same start dari mula . so kite geng lah .

Jom nyanyi lagu teman pengganti nak? ketawa bersame , menangis bersama . cukup lah tu . nanti hujan . lirik lagu tu sesuai la dengan kite . ingat mase kite same same decide nak stop study ? first kau  , then sesame bincang kite decide nak teruskan . then aku pulak giveup nak stop kau pujuk . and lastly kite sepakat daftar nama tarik diri kat HEP . itulah namanye sahabat . susah senang kite bersama . nak buat macam mane bukan jodoh kite kat situ . Rezeki kite kat tempat lain . amin .

sekarang kau pun dah sambung degree kat sane and aku tetap macam ni . one day kite kejar cite cite kite sampai dapat . and nanti kite dating cite gosip gosip eh . lame giler tak gosip dengan admire HK ni . ciom awek ni kang . hahaha


nah , hamik kek ni buat tatapan . tak dapat nak pos lah . tapi in shaa allah hadiah HK wajib pos . ape dia hadiah nye ? suprais la kan . janji Hk aku tak lupe . tunggu tau . 


No comments: