About Me

My photo
" saya adalah saya . awak adalah awak . saya adalah seorang perempuan . awak adalah seorang lelaki . saya punya impian tersendiri . awak juga ada impian kan ? saya nak capai impian saya . awak nak capai impian awak . sekarang saya disini , awak disana . di kesempatan akan datang saya dan awak akan dipertemukan . jumpe nanti ! " "Sepasang kasut saya hilang sebelah , tapi saya pasti satu hari nanti saya akan jumpa kasut yang hilang itu - Awak "

alert

Pemilik blog ini sangat cuai ketika memandu keyboardnya . Oleh yang demikian , sebarang TYPO adalah amat dikesali . Kelajuan memandu adalah tahap 240 km/j . Segala kesalahan adalah amat dikesali . Sekian .

Saturday, March 8, 2014

HARI INI

Hai , selamat hari wanita . And today wanita wanita bertiga ni exam + jalan jalan .

Start malam dok wasap wasap nak gerak pukul berape , pakai baju ape , nebes nak jawab exam , kes redah jawab exam . Semua bende dah wasap malam tu . At last macam biase janji tinggal janji . biase dah kakak ni nak tunggu adik adik jemput ni . Tahap kesabaran kakak naseb masih tahan under control . So let it be bygones .

Normal , bile tak tau jalan kite kene ikot signboard atau gune gps kan . And driver lebih percaya gps . Kite follow gps pandu arah ke lokasi . And 831pagi tiba di lokasi . Thanks gps . Cari cari parking tak de . lastly , parking jugak kat tepi jalan . Tawakal je lah . Pikir nak exam je dulu adik adik nie . Jam 12 tamat exam . ke parking . Sekali terkejut dapat surat cinta abang DBKL tu . Tabah jelah kene bayar surat cinta tuh . Melabur duet .

Exam sudah . Melabur duet kat DBKL pun sudah . time nak layan perut isi dengan mkanan yang sedap sedap lah pulak . Jom kite ke putrajaya !









Dah tatap muke muke wanita semalaysia nie ? Kami dah habis pusing sini . Tapi hmmm . ape yang menarik . macam bosan je . tak ade aktiviti . maybe bukan tempat kami . At least dah sampai . and maybe akan datang bersama anak anak untuk pengetahuan am dieorang nanti .

Lepas pusing pusing jom lah kite balik shah alam . Gps tak de so kite bantai ikot signboard je . Alhamdulillah sampai dengan jayanya . lepak dalam kereta dengan cite cite mase depan . Pastu gi round shah alam tengok kerja kosong , habis semua lorong pusing . hahaha  Hopefully ape yang kite rancang termakbul . Amin . dah , jom balik rumah . Cukup 12 jam keluar rumah . Penat badan , penat mata , penat kaki , penat poket jugak kan ? ape pun semua dah setel . Tunggu result nanti . Kalau ade rezeki in shaa allah . tak ade cube lagi .

senahkepoci : pray for #MH370 pesawat MAS yang hilang . semoga ahli keluarga mangsa tabah dan sabar dengan ape jua sebarang berita nanti .

No comments: