About Me

My photo
" saya adalah saya . awak adalah awak . saya adalah seorang perempuan . awak adalah seorang lelaki . saya punya impian tersendiri . awak juga ada impian kan ? saya nak capai impian saya . awak nak capai impian awak . sekarang saya disini , awak disana . di kesempatan akan datang saya dan awak akan dipertemukan . jumpe nanti ! " "Sepasang kasut saya hilang sebelah , tapi saya pasti satu hari nanti saya akan jumpa kasut yang hilang itu - Awak "

alert

Pemilik blog ini sangat cuai ketika memandu keyboardnya . Oleh yang demikian , sebarang TYPO adalah amat dikesali . Kelajuan memandu adalah tahap 240 km/j . Segala kesalahan adalah amat dikesali . Sekian .

Thursday, March 6, 2014

HILANG

Hai , assalamualaikum .

Lamanye lah kan menghilang . hari tuh kate nak aktif blog balik . at last same je macam dulu . hangat taik hayam je ! Biaselah kerjaya dengan jadual yang sangat busy . sebab tuh hangat hangat taik hayam je . Tapi tetap bersemangat nak update kengkadang . Kene curik mase sikit .

Ape pun uols jangan risau , blog ni akan bernyawa selagi tuan blog bernyawa in shaa allah .

Tunggu update akan datang .

No comments: