About Me

My photo
" saya adalah saya . awak adalah awak . saya adalah seorang perempuan . awak adalah seorang lelaki . saya punya impian tersendiri . awak juga ada impian kan ? saya nak capai impian saya . awak nak capai impian awak . sekarang saya disini , awak disana . di kesempatan akan datang saya dan awak akan dipertemukan . jumpe nanti ! " "Sepasang kasut saya hilang sebelah , tapi saya pasti satu hari nanti saya akan jumpa kasut yang hilang itu - Awak "

alert

Pemilik blog ini sangat cuai ketika memandu keyboardnya . Oleh yang demikian , sebarang TYPO adalah amat dikesali . Kelajuan memandu adalah tahap 240 km/j . Segala kesalahan adalah amat dikesali . Sekian .

d i r i

orang kate tak kenal maka tak cinta kan ? okey mari korang semua berkenalan dan jatuh cintalah pade aku . tapi aku setia pade yang satu . siape ? hmm bakal terbongkar suatu hari nanti .





nama penuh : seperti dalam ic *tengok ic*
nama glamor de amos : pieja 
sekolah : sekolah yang berdekatan dengan rumah
umur : setiap tahun meningkat 1 angka
suami : takdir yang Allah tulis
kemampuan : bercerita sampai orang yang mendengar bosan sebab cerita yang dicerita akan diulang entah berapa kali
kekuatan : jalan pantas , bawak moto macam mat rempit - pesaing terhebat bebudak uitm shah alam
adik-beradik : 4 dari 6 , seorang hero keluarga dan 5 puteri hati mama


nak tahu lebih lanjut ? sila wasap , kakaotalk , line , viber , wechat , bbm , twitter , ym aku di nombor yang tercatat dalm buku yellow pages .

No comments: